У Львові знову повідомили про замінування ресторану «Прага». Вулиця Гнатюка перекрита

2419 0
У Львові черговий раз повідомили про замінування ресторану «Прага», що на розі вулиць Гнатюка та Леся Курбаса. Дорога поблизу ресторану перекрита.
Фото: facebook.com/Варта 1

Фото: facebook.com/Варта 1

Про це повідомляється на сторінці «Варта 1».

«31.01.2016 о 12:57 знов анонімне повідомлення про замінування ресторану «Прага» яке ніби заплановане через дві години по повідомлені аноніма. Вулиця перекривається на місці працюють експерти, також поліція частково перекриє рух – при можливості оминайте», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що це повідомлення стало п’ятим за цей тиждень, в якому йдеться про замінування цього ресторану. Перше з них надійшло у понеділок, 26 січня. Поліція пов’язує такі дії з вимаганням грошей у власників закладу. Шахраї вимагають 10 тис. грн. щотижня, інакше повідомлення про замінування будуть надходити і далі.

За попередні чотири рази жодних вибухонебезпечних речовин на території ресторану найдені не були.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!