У Львові знову повідомили про замінування трьох бізнес-центрів

2372 0
Зараз на місцях подій працюють відповідні служби та евакуйовують людей.
ілюстративне фото: Варіанти

ілюстративне фото: Варіанти

Cьогодні, 12 квітня, у Львові знову повідомили про закладення вибухових пристроїв у трьох бізнес-центрах, — повідомляє прес-служба ЛМР.

Йдеться про бізнес-центр «Таурус» (вул. Героїв УПА, 73), «Український капітал» (вул. Промислова, 52) та «Лемберг» (вул. Хмельницького, 176). Управління безпеки міста повідомило поліцію та Службу безпеки України. Зараз на місцях подій працюють відповідні служби, людей евакуйовують.

Як повідомив керівник управління безпеки міста Юрій Діль, на електронну пошту управління від того ж адресата, що й вчора, надійшло повідомлення про замінування трьох бізнес-центрів у Львові. 

Станом на 13.00 дві офісні будівлі правоохоронці вже обстежили  — вибухонебезпечних предметів не виявлено. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, сьогодні вранці невідомі повідомили про замінування Краківського ринку. Згодом правоохоронці виявили, що повідомлення було неправдивим.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!