У Львові знову повідомили про замінування восьми готелів. Доповнено

2631 0
Правоохоронці наразі обстежують готелі.
Фото: Ігор Зінкевич / Facebook

Фото: Ігор Зінкевич / Facebook

На електронну пошту Нацполіції Львівщини сьогодні, 4 травня, надійшло повідомлення про замінування восьми готелів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат ЛМР Ігор Зінкевич.

Ідеться про готелі «Панорама» (пр. Свободи, 45), Saint Feder (Звенигородська, 3), Danylo Inn (Галицька, 20), Cisar (Городоцька, 65), Inn Lviv (Романчука, 15), «Швейцарський» (Князя Романа, 20), «Вінтаж» (Сербська, 11), «Євроготель» (Тершаківців, 6а).

Як повідомила у коментарі Tvoemisto.tv речниця поліції Львівської області Світлана Добровольська, правоохоронці наразі обстежують готелі.

Додамо, що вчора анонім повідомив про замінування п’яти готелів, залізничного вокзалу та аеропорту, втім вибухонебезпечних предметів не знайшли.

Доповнено

Правоохоронці обстежили вісім імовіно замінованих готелів та не виявили вибухонебезпечних предметів.

Фото Ігоря Зінкевича / Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!