Політична реклама

У Львові знову працюють евакуатори

931 0
У Львові знову запрацюють евакуатори. Рішення про це було прийнято сьогодні, 1 червня, на засіданні виконкому Львівської міськради.

Евакуатори переміщуватимуть автомобілі у разі, коли ті створюватимуть надзвичайні ситуації на вулицях міста, утруднюватимуть рух автотранспорту, знаходитимуться над люком, при аварійних ситуаціях – йдеться в додатку до даного рішення. 

Начальник юридичного управління Львівської міськради Гелена Пайонкевич розповіла, що проект цього рішення розглядала комісія з надзвичайних ситуацій і комісія депутатської діяльності та законності Львівської міськради.

Нагадаємо, раніше Львівська міськрада повідомляла про те, що евакуатори повернуться на вулиці Львова лише на час Євро-2012. однак в рішені виконкому жодного обмеження щодо дії евакуаторів у Львові не вказано.  

Примусовою евакуацією транспортних засобів займалось ЛКП «Муніципальна дружина» з січня 2007 року. Однак робота евакуаторів у Львові була визнана такою, що суперечить українському законодавству. Останній раз евакуатори у Львові були задіяні під час візиту президента Віктора Януковича у травні.

Джерело: Варіанти

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!