У Львові знову прогнозують сильні морози

3163 0
Сьогодні, 17-го січня, водіїв просять бути обережними і зважати на туман і погану видимість на дорогах. Упродовж тижня, за даними Львівського гідрометцентру, температура повітря становитиме від -21º морозу до +3º градусів тепла.
Фото: leavemehere.wordpress

Фото: leavemehere.wordpress

Вночі та вранці 17-го січня у Львівській області очікується туман, видимість —  200-500 м. Рятувальники закликають водіїв бути максимально уважними в умовах туману, коли дуже важко витримати безпечну дистанцію до інших транспортних засобів. Потрібно обирати таку швидкість, яка дозволить зупинити автомобіль у випадку непередбачуваної ситуації та уникнути аварії. Особливо уважними потрібно бути біля пішохідних переходів та зупинок громадського транспорту.

Сьогодні, 17-го січня мінімальна температура становитиме від -8 до -13º, максимальна – від -3 до -8º. До Водохрещі вона ще знизиться:

18 січня: мінімальна – від -9 до -14º, максимальна – від -4 до -9º;

19 січня: мінімальна – від -16 до -21º, максимальна – від -4 до -9º.

Читайте також: Мешканців Львівщини госпіталізують з переохолодженнями та обмороженнями. Поради рятувальників

Однак до кінця тижня можна очікувати потепління:

20 січня: мінімальна – від -13 до -18º, максимальна – від -4 до -9º.

21 січня: мінімальна – від -13 до -18º, максимальна – від -4 до -9º;

22 січня: мінімальна – від -10 до -15º, максимальна – від 0 до 5º.

Нагадаємо, рятувальники радять українцям утриматись від мандрівок Карпатами, оскільки в Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях є висока імовірність сходження лавин.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!