У Львові знову прогнозують туман, ожеледицю та опади

5488 0
Львів’ян попереджають про дощ і мокрий сніг впродовж усього дня завтра, 17-го листопада. Крім того, водіїв просять бути обережними у зв’язку з ожеледицею і туманом.
Фото: АFP

Фото: АFP

17-го листопада зранку та впродовж дня часом буде дощ, місцями з мокрим снігом. Температура повітря вночі знизиться до  0 – 5º морозу, вдень очікують від 1º морозу до 4º тепла, - інформує Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

Крім того, вночі та зранку подекуди прогнозують туман, видимістю 200 – 500 м. На дорогах – ожеледиця.

Читайте також: У Львові – ожеледиця: адреси та телефони травмпунктів

Додамо, у зв’язку з погіршенням погоди, водіїв просять обирати помірну швидкість, дотримуватись дистанції між транспортними засобами та по можливості утримуватися від використання автомобіля. Водночас, пішоходів також закликають бути уважними й обережними. Також пропонуємо 7 порад автомобілістам, якщо на дорогах ожеледиця.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!