На вулиці Стуса у Львові стався витік води. Фото

4330 1
Як прокоментував Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор», сьогодні, 12 жовтня, на вул. Стуса забився один з колодязів старого колектора, тому стався витік води.
фото ілюстраційне: УНІАН

фото ілюстраційне: УНІАН

Відповідні служби вже працюють на місці і прочищають колодязь. «Через сильні дощі і великий потік води забився один колодязь старого колектора. Зараз працівники на місці прочищають колодязь. Інші колодязі колектора працюють нормально», – зазначив Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор».

Читайте також: У Львові назвали точну дату запуску трамваю на Сихів

За його словами, проблеми з колектором на вулиці Стуса були завжди. Старий колектор – меншого діаметру. Новий колектор має вирішити ситуацію, адже матиме більший діаметр та містить «перепадні колодязі».

Як зазначила речниця Патрульної поліції Львова Катерина Рибій, на місці працюють представники «Львівводоканалу». Ускладнень руху на вулиці немає.

Фото Патрульної поліції Львова

Додамо, тиждень тому, 4 жовтня, на вулиці Стуса провалилася вантажівка, пошкодивши колектор. Аварія спричинила серйозний витік води, який паралізував вулицю на певний час.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
12 Жовтня, 2016 10:46
львів'янин Ех, Береза, такий береза... Коли вже тих хабарників замінять?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!