У Львові знову висадять дерева, які зніс водій під час ДТП

3290 0
У Львові знову посадять сакури та платани, які були понищені під час ДТП на вул. Городоцькій. Гроші на відновлення дерев передав батько хлопця, який зніс дерева.
фото: alex-shutyuk.livejournal.com

фото: alex-shutyuk.livejournal.com

Як розповів Tvoemisto.tv працівник департаменту розвитку ЛМР Олександр Шутюк, відновлювати планують дерева того ж сорту, а саме сакури Prunus Kanzan. Привезти їх мають уже на першому-другому тижні березня, а посадити планують до кінця наступного місяця.

На доставку та купівлю дерев витратять 4800 гривень, ще 2100 грн потратять виготовлення нових стовців. Загальну суму 6900 грн приніс батько хлопця, який в ніч з 15 на 16 лютого на вул. Городоцькій зніс бетоні стовпи та два дерева, які росли на центральній алеї, та врізався в металеву огорожу на іншій стороні вулиці.

Нагадаємо, кошти на дерева, які пошкодив водій, два роки тому збирали львів’яни самостійно, щоб озеленити вулицю.

Читайте також: У Львові шукають місця для висадки дерев: як долучитися?

 

Фото: alex-shutyuk.livejournal.com

 

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!