У Львові знову змінили вартість абонементів на паркування. Деталі

3136 0
Вартість паркування на місяць буде меншою, ніж анонсували раніше у «Львівавтодорі».

Сьогодні, 16 жовтня, розпочався продаж нових абонементів на паркування у різних зонах Львова. Як розповів під час дискусії Zaxid.net.talk начальник відділу паркування ЛКП «Львівавтодор» Сергій Париляк, пакет на місяць буде дешевшим, аніж планувалось раніше.

Так, вартість місячного абонементу на паркування на закритих паркінгах у першій та другій зоні становить 2800 грн замість 3,7 тис. грн, як пропонувалося. Вартість квартального абонементу становить 7 тис. грн, а піврічного – 12 тис. грн.

Вартість місячного абонементу у цій же зоні, але на відкритих паркінгах, становить 2 100 грн замість анонсованих 2,7 тис. грн. Місячний абонемент коштує 5,2 тис. грн, а піврічний – 9 тис. грн.

Місячний абонемент на паркування у другій зоні – поза межами центру – становить 700 грн, що на 100 грн дешевше, аніж планувалось. Вартість квартального абонементу становить 1,7 тис. грн, а піврічного – 3 тис. грн.

Читайте також: Інспектори паркування вийдуть на вулиці Львова у листопаді

Також, за словами Сергія Париляка, до кожного придбаного абонементу водії отримуватимуть в подарунок місячний проїзний на електротранспорт за 150 грн.

Додамо, що місця для паркування у Львові поділені на дві зони: перша – паркування у центральній частині міста, друга – решта парковок «Львівавтодору», що розташовані поза межами центру. Вартість паркування у першій зоні становить 15 грн за годину, у другій – 5 грн.

Абонементи на паркування можна придбати в операторів на закритих паркінгах біля «Вернісажу» та на вул. Валовій. Квартальні та піврічні абонементи почнуть продавати з 1 листопада.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!