У Львові зняли кілька трамваїв з маршрутів через ремонт підстанції

1673 1
ЛКП «Львівелектротранс» ремонтує тягову підстанцію. Кількість трамваїв на дорогах Львова зменшилася.
ілюстративне фото

ілюстративне фото

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», у зв’язку із проведенням незапланованих ремонтних робіт на тяговій трамвайній підстанції №6 на вул. Івана Франка 41, у ЛКП «Львівелектротранс» скоротили кількість трамвайних вагонів на трамвайних маршрутах №2 та № 7.

Читайте також: Руки примерзають. Чому електротранспорт Львова виживає, а не розвивається

«Зокрема на маршруті № 2 впродовж дня курсуватимуть 3 вагони, а на маршруті №7 – 6 вагонів. Технічні неполадки на тяговій підстанції трапилися сьогодні о 09.25 год. Оперативна бригада служби енергогосподарства провела першочергові невідкладні роботи, решту ремонтних робіт перенесли на нічний час доби, коли не курсуватимуть трамваї», – повідомив Іван Бондар, начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс».

Адміністрація ЛКП «Львівелектротранс» перепрошує мешканців за тимчасові незручності та сподівається на розуміння пасажирів.


Читайте також:
25 Листопада, 2017 20:07
Остап Завдяки "мудрій" політиці ЛМР відносно Львівелектротрансу пасажири будуть ходити пішки.В липні 2017 року в ЛЕТі з’явилась нова фігура на спеціально створеній посаді заступника директора ЛКП «Львівелектротранс» (до цього часу така посада в штатному розписі ЛЕТу була відсутня) Андрія Білого, який одночасно являється позаштатним радником Міського Голови з питань транспорту.24 листопада 2017р. на засідання узгоджувальної комісії з розгляду питань колективного трудового спору між водіями трамваїв і тролейбусів та адміністрацією ЛКП «Львівелектротранс» цей панок прийшов фактично не підготовленим, оскільки сам наголошував, що не володіє тією чи іншою інформацією, з проблем, які піднімалися найманими працівниками на комісії. Фактично з перших хвилин засідання радник Міського Голови намагався перебивати виступ Голови ППО ЛКП ЛЕТ КВПЛ. Як виявилось Андрію Білому не сподобалась критика, що стосувалася його численних закордонних вояжів. Пан Білий так і не спромігся надати інформацію, скільки коштували ЛЕТу його мандрівки за кордон і яку користь вони принесли для Львівелектротрансу. Під кінець засідання Андрій Білий договорився до того, що декому з членів засідання немає, що робити і за словами Білого вони так розважаються та несуть нісенітниці, а засідання комісії, яке проводилося під посередництвом Національної Служби Посередництва і Примирення фактично назвав ТОК – ШОУ.
Такої хамовитої поведінки, яку собі дозволив Андрій Білий за весь час роботи, як примирної комісії так і узгоджувальної комісії (трудовий спір триває з липня 2012 року) не дозволяв собі жодний керівник ЛЕТу чи представник адміністрації ЛЕТу. Таке ситуація не є дивною. Адже, як може по іншому вести себе людина (теперішній радник Міського Голови), яка ніколи не працювала з транспортом (згідно з біографією, яка є у вільному доступі на сайті ЛМР) і є далекою від проблем працівників, які обслуговують громадський транспорт.
[***]s://youtu.be/4IVZJqvdXY0
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!