У Львові подорожчає паркування

1954 0
Вже з наступного місяця водії, які планують залишити свої автомобілі на деяких центральних вулицях Львова, будуть змушені платити значно більшу вартість за паркування.
Фото: zik.com.ua, lviv.comments.ua, lvivpost.net, privatbank.ua, rius-hotel.lviv.ua, infoua.org

Фото: zik.com.ua, lviv.comments.ua, lvivpost.net, privatbank.ua, rius-hotel.lviv.ua, infoua.org

Депутати Львівської міськради на сесії 17 березня підтримали ухвалу «Про внесення змін до ухвали міської ради від 27.01.2011 № 120 «Про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території м. Львова». За неї проголосувало 33 обранці, передає ІА ZIK.

Читайте також: Нащо Львову неприбуткові паркінги?

Згідно із документом, з 1 квітня до 30 червня встановлено нові граничні плани за паркування транспортних засобів:

  • на спеціально обладнаних майданчиках для платного паркування у 1-ій зоні паркування (центральна частина міста) – не більше 8,00 грн.
  • на відведених майданчиках для платного паркування у 1-ій зоні паркування – не більше 6,00 грн.

 

Читайте також: Паркування у центрі Львова: що є і що буде

Також депутати доповнили перелік ділянок, визначених для забезпечення паркування транспортних засобів, такими адресами: вул. В. Винниченка, 14-16, вул. Роксоляни, 59, вул. Сихівська, 24-б, вул. Г. Хоткевича (навпроти АЗС), вул. Академіка С. Єфремова, 32-а, вул. Героїв УПА, 73 (біля автосалону), вул. В. Липинського, 54.

Читайте також: У Львові планують збільшити кількість платних парковок

Слід зазначити, що ще наприкінці 2015 року керівництво ЛКП «Львівавтодор», яке є оператором парковок в центральній частині міста, ініціювало збільшення вартості паркування у Львові. Тоді звучала цифра у 10 грн за годину.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!