У Львові зросте вартість проїзду у трамваях і тролейбусах. Де обміняти старі квитки

2554 0
Від завтра, 1-го вересня, львів’яни послуговуватимуться новими квитками в електротранспорті.
фото: www.ukrainetogo.com

фото: www.ukrainetogo.com

З 1-го вересня вартість проїзду в електротранспорті Львова становитиме 3 гривні. Пільгові квитки коштуватимуть 1,5 грн. Таке рішення ухвалили 30-го серпня на виконкомі Львівської міської ради.

Нову вартість проїзду у ЛКП «Львівелектротранс» називають компромісною та економічно обґрунтованою. Тарифи почнуть діяти з 1-го вересня. Підприємство вже надрукувало нові квитки.

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», старі квитки на проїзд в електротранспорті можна обміняти до 10-го вересня включно у трьох пунктах:

- вул. Сахарова 2 (1-ий поверх) Відділ зборів;

- кіоск на кінцевій зупинці трамваїв №3 та №5 (Аквапарк);

- кіоск на тролейбусній зупинці вул. Шота Руставелі.

Читайте також: У Львові хочуть запровадити триденні квитки на трамваї і тролейбуси

Додамо, що вартість місячних абонементних карток на проїзд у тролейбусах та трамваях поки що залишили без змін до жовтня: вони коштують 100 гривень на трамвай і тролейбус разом і 70 гривень на один із видів транспорту.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!