У Львові зупинили незаконне будівництво магазину

2506 0
Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю перевірила будівництво магазину на вул. Широкій, 81, яке виявилось незаконним.
фото: rivne1.tv

фото: rivne1.tv

Роботи над будівництвом зупинять, на цей час видано приписи про усунення порушень законодавства. Справу розглядатимуть 13 квітня. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Магазин будувався без дозвільних документів, що є порушенням вимог п.2 частини першої ст.34, частини першої статті 36 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», п.5 Порядку виконання підготовчих та будівельних робіт, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 13 квітня 2011 р. № 466.

Читайте також:  У Львові дозволили будувати житловий будинок і торговий центр

Інспекція повідомила, що на місці вже збудовано бетонний фундамент, металеві колони та вимуровано стіни з газобетонних блоків.

Також, в інспекції попереджають, що за незаконне будівництво на об’єкті категорії ІІ складності накладається штраф в розмірі тридцяти шести прожиткових мінімумів для працездатних осіб – 57600,00 грн.

Опублікувала Олеся Шеремета

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!