У Львові зустріли новий регулярний рейс з Саудівської Аравії

1556 0
Рейси виконуватимуть двічі на тиждень.
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів"

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів"

Компанія Flynas запустила новий регулярний рейс за маршрутом Джедда – Ель-Касим – Львів. Сьогодні в аеропорту водяною аркою зустріли перший рейс. Про це повідомили в Міжнародному аеропорті «Львів».

«Очікуємо високу завантаженість на маршруті, оскільки для громадян Саудівської Аравії діє безвізовий режим в'їзду до України. Для громадян нашої держави в’їзд можливий за наявності посвідки на проживання або візи (крім електронної)», - пишуть на сторінці.

Читайте також: У Львові з’явилися вивіски арабською мовою

Рейси виконуватимуть двічі на тиждень – у середу та в неділю. Літак з Джедди спершу здійснює рейс до Ель-Касима, а звідти до Львова, і прибуває о 15:05 год.

Зі Львова літак відправляється о 15:55 год і летить спершу до Ель-Касима, а тоді до Джедди.

Читайте також: До Львова прибув перший регулярний рейс з Саудівської Аравії. Фото

Нагадаємо, що перший регулярний рейс із Саудівської Аравії приземлився у Львові 3 липня. Спочатку рейси відкрились до Києва, але вже через два дні туристи їхали до Львова. Тому компанія вирішила відразу після київського напрямку відкрити й на Львів. Від сьогодні маємо 4 рейси в тиждень – два з Ер-Ріяду та два з Джедди.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!