У Львові зведуть ще один ТРЦ та перший McDonald's на Сихові

10033 0
McDonald's зведуть поблизу супермаркету «Арсен», що на проспекті Червоної Калини.
візуалізація забудовника

візуалізація забудовника

На Сихові у Львові відкриють McDonald's. Це буде перший заклад цієї мережі у цьому районі. А на місці супермаркету «Арсен», що на проспекті Червоної Калини, 60, зведуть торгово-розважальний центр.

Читайте також: У Львові погодили будівництво мистецької школи з прозорим концертним залом

Сьогодні, 25 червня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради внесли зміни до виданих ще у 2017 році містобудівних умов і обмежень. Тоді місто погодило ТзОВ «Центр Проект» знесення супермаркету «Арсен» на просп. Червоної Калини, 60, натомість дозволило звести на його місці новий ТРЦ.

Двоповерховий ресторан McDonald's збудують поблизу «Арсену», на місці, де нині є парковка. Також там облаштують громадський простір.

Зі слів головного архітектора Львова Антона Коломєйцева, проєкт втілюватимуть почергово: перша черга – будівництво окремої будівлі закладу громадського харчування; друга – облаштування споруди з трансформаторною підстанцією та даховою котельнею; третя – будівництво самого ТРЦ з однорівневим паркінгом.

Коли саме розпочнеться будівництво, наразі не відомо.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, кінцевим бенефіціаром ТзОВ «Центр Проект» є киянин Михайло Весельський. Підприємство засноване у 2007 році. Його основний вид діяльності – здача нерухомості в оренду. Також Михайло Весельський був співвласником ТзОВ «РК «Євротек», до його складу входили зокрема й супермаркети «Арсен».

Вікторія Савіцька

Візуалізації ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!