У Львові звільнили п'ятьох поліцейських через п'яну бійку

2507 1
У ночі, 29 жовтня, в одному із розважальних закладів Львова сталася бійка за участі п'яти патрульних, відвідувачів нічного клубу та охорони закладу. Як повідомляє очільник львівської патрульної служби Юрій Зозуля, учасникам бійки запропонували написати заяви на звільнення.
Фото: portal.lviv.ua, gazeta.lviv.ua, dailylviv.com, rbc.ua, galfinance.com.ua

Фото: portal.lviv.ua, gazeta.lviv.ua, dailylviv.com, rbc.ua, galfinance.com.ua

Поліцейські виправдовуються, що були не на службі. До них причепилися молодики, а патрульні змушені були дати відсіч. Проте свідки, які були у закладі, кажуть, що правоохоронці розмахували посвідченнями, а вгамувати їх вдалося лише наряду Державної служби охорони, який викликали працівники клубу. Ті забрали патрульних у райвідділ міліції. 

Читайте також: Як в Україні працюватиме нова поліція. Інфографіка

«Бійка трапилась за участі наших працівників, які були на вихідному, відпочивали. Але вони були в стані алкогольного сп'яніння, вони поводилися абсолютно недостойно працівників поліції. Було прийнято рішення запропонувати їм написати заяви про звільнення, вони погодились», — поінформував головний поліцейський Львова Юрій Зозуля.

Нагадаємо, наприкінці вересня вже звільнили Львівського поліцейського Олега Труша, який в побився із перехожим.

Джерело: znaj.ua.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
30 Жовтня, 2015 14:01
львів'янин Ага, а ще є такі серед них, які, патрулюючи місто, сварять водіїв за те, що ті намагаються пояснити пішоходам, що якщо немає знаку "пішохідний перехід", то не можна в такому місці переходити дорогу перед самим автомобілем. А мали б навпаки... Тобто, частина нових поліцейських явно не знає ПДР!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!