Політична реклама

У Львові з'являться авіарейси до Іспанії, Італії та Грузії

1969 0
"Wizz Air Ukraine" відкриє наступного року 5 нових рейсів зі Львова до Барселони, Неаполя, Рима, Валенсії і Кутаїсі.

Про це розповіла комерційний директор "Wizz Air Ukraine" Наталія Артемова.

Рейс до Барселони (аеропорт Жирона) відкриють 30 квітня 2014 року, який курсуватиме в середу та неділю. Вартість квитка становитиме від 419 грн. За політ зі Львова до Неаполя, який запустять також 30 квітня наступного року, треба буде заплатити від 309 грн. Літати можна буде в середу та неділю. Рейс до Кутаїсі відкриють з 1 травня по вівторках, четвергах і суботах. Вартість квитка – від 419 грн.

Вартість квитка до Рима становитиме від 309 грн. Літати до столиці Італії можна буде по вівторках, четвергах і суботах. Рейс відкриють 1 травня.

Літати до Валенсії можна буде з 2 травня наступного року, вартість квитка – від 419 грн. Рейс здійснюватимуть по понеділках та п’ятницях.

Квитки можна вже забронювати на сайті компанії. Вартість становитиме від 419 або 309 грн. Сьогодні "Wizz Air Ukraine" виконує 8 рейсів на тиждень до Венеції, Мілана і Дортмунда.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!