У Львові з’являться безкоштовні аудіогіди: маршрути

1979 0
Для Центру туристичної інформації закупили 60 аудіогідів. Новенька техніка має надійти вже в кінці літа. Плеєри видаватимуть усім охочим безкоштовно.
Фото: wikipedia.org, andy-travelua.livejournal.com, www.sin24.ua.

Фото: wikipedia.org, andy-travelua.livejournal.com, www.sin24.ua.

До аудіогіда буде завантажено три маршрути. Середмістям пролягатиме «Маршрут для ледачих». Наразі такий напрям є найпоширенішим серед туристів. Другий маршрут стосуватиметься австрійського періоду. Третій тур матиме назву «Мандрівка у зручному взутті». Маршрут проходитиме довкола Високого Замку.

Дивіться також: Думки Твого міста: Як львів’яни сприйняли появу 3G у місті?

«Якщо хтось вирішить орендувати аудіогід, йому не потрібно буде залишати паспорт. Це законодавством заборонено. Ми, швидше за все, просто будемо робити копію документа і фіксувати дані», – розповів керівник програми розвитку Інституту міста Андрій Пундор. Оскільки аудіогід досить коштовний, можливо, за техніку братимуть завдаток. При поверненні плеєра, кошти будуть віддавати назад.

За матеріалами zaxid.net.

Опублікувала Ірина Савченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!