У Львові з'являться кілька новобудов. Адреси

7729 0
Виконавчий комітет ЛМР прийняв 9 рішень з питань містобудування, серед них рішення про будівництво двох новобудов.
Фото ілюстративне: Asn.in.ua

Фото ілюстративне: Asn.in.ua

Рішення з питань побудови багатоповерхівок:

  • Про внесення змін до наданих управлінням архітектури департаменту містобудування містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво ПП «Сихівське» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. А. Манастирського, 2 (будинок № 1 на генплані) від 25.01.2016 № 18 та багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. А. Манастирського, 2 зі знесенням наявної споруди (будинок № 2 на генплані) від 25.01.2016 № 19.

Читайте також: Територію «Простору Синагог» суд вивів з комунальної власності 

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на будівництво ТзОВ «Фортуна 2017» багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом та вбудованими приміщеннями громадського призначення на вул. І. Величковського, 16-А.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!