Політична реклама

У Львові з'являться нові дорожні знаки. ФОТО

1880 0
До Євро 2012 в місті будуть розміщені окремі системи знаків для пішоходів та для водіїв. Пішохідні вказівники – фіолетового кольору з білими стрілками, дорожні – білого кольору з чорними символами або текстом - повідомили "Твоє місто" у медіа-центрі "Львів 2012"

Важливо, що знаки уніфіковані і не потребують перекладу, бо вони не використовують слів. Це фактично система орієнтації для фанів по стрілках і вказаному метражу.

Кожен вказівник умовно поділено на п’ять секцій у такому порядку: логотип турніру Євро-2012, кінцевий пункт призначення, додаткова інформація про вид транспорту та необхідний час, а також напрямок руху.

 

Пішохідні вказівники:

 

Цей вказівник інформує про шлях до автобусної зупинки (вид транспорту), з якої можна доїхати до аеропорту (кінцевий пункт призначення)

 

Цей вказівник означає пішохідний маршрут до стадіону та до залізничного вокзалу. У цьому випадку не потрібно сідати на поїзд, щоб добратися до стадіону (два пункти призначення)

 

Цей вказівник означає пішохідний маршрут до фан-зони з зазначенням необхідного часу

 



Цей вказівник означає пішохідний маршрут до загальної автостоянки «1». Загальні стоянки для автомобілів позначаються цифрами (1, 2, 3, …)

 

Вказівники на зупинках громадського транспорту:

 


Цей вказівник означає, щоб доїхати до стадіону, необхідно сісти на трамвай №11 або № 12.

 

Дорожні вказівники:

 

Цей вказівник інформує про напрямок руху до паркінгу біля стадіону
 

Цей вказівник означає напрям до паркінгу

 

Цей вказівник означає напрям до паркінгу для коучів (автобуси на замовлення)

 



Цей вказівник інформує водіїв про напрямок руху до віддаленого паркінгу Park and Ride (Буферна зона) на в’їзді у місто. Учасники руху, які доїхали до такого паркінгу пересідатимуть на громадський транспорт, і далі рухатимуться до потрібного їм кінцевого пункту призначення.

 

Джерело: медіа-центр "Львів 2012", LvivTravel


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!