Політична реклама

У Львові з'являться нові круасани

2547 0
Новий різновид круасанів з'явиться на полицях продуктових магазинів. Їх презентує торгова марка "Любляна". Новинки виготовлюються на спеціалізованому швейцарському обладнанні Rondo Dodge. Особливістю продукції є також технологія наповнення начинкою, яка дає змогу рівномірно розподілити її по рогалику.

«Ми пропонуємо круасани, які не містять консервантів з терміном придатності у 7 діб. Наші дослідження  доводять, що свіжість та натуральність, це ті характеристики, до яких тяжіє цільова аудиторія цього продукту – молодь», – розповіла директор з маркетингу ПАТ «Концерн Хлібпром» Галина Янишівська.

Лінійку виробів формують три смаки. Круасан «Крем Чоко» із шоколадним смаком, «Вишневий смак» зі шматками вишень та «Смак капучіно». Вага виробу − 70 г.

Нові круасани уже присутні в усіх торгових мережах традиційного формату західного регіону,  незабаром їх можна буде придбати і в супермаркетах.

ТЕГИ: круасани
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!