У Львові з’являться нові зупинки європейського зразка

3673 1
Нові конструкції мають впорядкувати зупинки громадського транспорту та покращити туристичну привабливість міста.
Фото: outdoor.lviv.ua

Фото: outdoor.lviv.ua

На виконкомі затвердили новий варіант зупинок громадського транспорту. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: У Львові збудують ще чотири дитячі майданчики. Адреси

Зокрема депутати доповнили новим розділом рішення виконавчого комітету від 11.05.2012 року № 320 «Про затвердження ескізу типового вигляду зупинки громадського транспорту у м. Львові». У додатку «Варіант № 4» йдеться про зупинку громадського транспорту з двома рекламними конструкціями типу «сіті-лайт».

Як зазначила директорка департаменту економічного розвитку ЛМР Ірина Кулинич, нові спорудження збудують за європейським зразком. Вони матимуть округлу форму та розташовуватимуться на вузьких тротуарах.

Нагадаємо, що минулого року виконком затвердив три нові варіанти облаштування зупинок громадського транспорту, зокрема: з сіті-лайтом, пластиковою лавкою та скляним дахом; без сіті-лайта, з пластиковою лавкою та з дахом із полікарбонату; без сіті-лайта, з дерев’яними лавками та дахом із полікарбонату.


Читайте також:
4 Листопада, 2017 12:12
Василь Нові зупинки для громадського транспорту, який не їздить )))
Дорога меріє, наведіть лад з транспортною системою, а тоді вже зупинки нові проектуйте! А то діяльність ЛМР останніх двох років нагадує діяльність мера АІС у 2006-2010 роках, коли все робилось виключно для піару...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!