Політична реклама

У Львові з'являться обмежувачі заїзду та платні паркувальні зони

1255 0
У Львові встановлюватимуть обмежувачі заїзду, зокрема на площі Ринок та на вулиці Валовій.

В’їзд у пішохідну зону обмежать так, щоб протягом дня туди могла заїхати тільки спецтехніка, - повідомляє прес-служба львівської міськради. А в нічний час зможуть заїжджати мешканці.

Дуже часто люди ігнорують знак «пішохідна зона», єдиний вихід – фізичне унеможливлення заїзду на хідники.

Нагадаємо, у Львові затверджена Концепція впорядкування пішохідних та паркувальних зон в центральній частині міста

Перша стадія передбачає три етапи. На першому етапі створюються платні паркувальні зони з контрольованими в’їзними і виїзними терміналами на межі або поблизу історичного ядра міста з блокуванням доступу транспорту в пішохідну зону.

Зокрема, платні паркувальні зони будуть облаштовані на вул. Валовій та на пл. Міцкевича, загальною кількість 120 паркомісць.

На цьому ж етапі встановлюються автоматичні боларди для запровадження регламентованого руху транспорту в пішохідній зоні (транспорту спеціального призначення та іншого транспорту в нічний час).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!