Політична реклама

У Львові з’являться стаціонарні пункти збору батарейок

1442 0
До 2015 року у Львові планують закупити 80 контейнерів для збору батарейок.

Депутати ЛМР на сесії 20 березня затвердили комплексну муніципальну програму поводження з відходами побутового електронного та електричного устаткування у Львові на 2014 – 1017 роки, повідомляє Zik.

Визначені заходи планують здійснити у два етапи: перший – до 01.02.2015, другий – до 31.12.2017. Реалізація першого етапу передбачає закупівлю 80 спеціалізованих контейнерів та організацію стаціонарних пунктів збору батарейок, розробку схеми їх розміщення, утримання та обслуговування двох мікроавтобусів для облаштування на їх базі мобільних пунктів прийому використаних батарейок та люмінесцентних ламп, закупівля обладнання для утилізації ртутних ламп тощо.

Другий етап передбачає створення додаткових прийомних пунктів для збору батарейок, розробку механізму передачі на повторну переробку продуктів утилізації люмінесцентних ламп спеціалізованими підприємствами, забезпечення належної екологічно-безпечної утилізації зібраних від населення використаних батарейок та інше.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!