Політична реклама

У Львові з'являться термінали з продажу квитків на електротранспорт. Перелік адрес

1168 0
У Львові встановлять термінали продажу квитків для проїзду громадським пасажирським електричним транспортом.

У порядку експерименту терміном на три місяці ТзОВ «Оззон-Харків» встановити стаціонарні термінали з продажу квитків для проїзду громадським пасажирським електричним транспортом, - повідомляє Zik.

Підприємстов спільно з ЛКП «Львівелектротранс» мають:

·         погодити проект розміщення терміналів з управлінням архітектури та управлінням охорони історичного середовища ЛМР;

·         забезпечити їх належне функціонування та експлуатацію;

·         після закінчення терміну провести демонтаж терміналів та привести до попереднього стану благоустрій території.

В інформаційній записці до проекту рішення сказано, що це рішення підготовлене з метою підвищення якості обслуговування пасажирів, розширення мережі продажу квитків для проїзду громадським транспортом.

Збільшення кількості точок автоматизованого продажу квитків дозволить пасажирам у будь-який момент придбати проїзні документи, адже львів’яни скаржаться, що у кіосках, особливо в центрі міста, дуже важко купити трамвайні і тролейбусні квитки. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!