Політична реклама

У Львові з'являться зупинки підвищеного комфорту

1647 0
У Львові впорядкують 28 транспортних зупинок. Під час сесії Львівської міської ради депутати погодили приватному підприємству "Вперед" місця для облаштування зупиночних комплексів підвищеного комфорту.

Підприємство має отримати відповідні погодження з міськвідділом ДАІ, облаштувати заїзні кишені.

У переліку - 28 адрес. Так, зупиночні комплекси підвищеного комфорту мають з'явитися на вул. Величковського, 2 та 40, проспекті Чорновола, 65 (біля ТЦ "Арсен", на вул. Сяйво, 15 (зупинка Керамзавод"), проспекті Червоної Калини, 55 та 81, на вулиці Володимира Великого, 26-а, 22 та 61 та на інших.

Ухвала передбачає встановлення зупинок з вбудованими тимчасовими спорудами.

 Львів’яни скаржаться на те, що зупинки транспорту забудовують кіосками, тож для них не залишається місця. Зокрема, йдеться про транспортну зупинку навпроти ринку Шувар".

Андрій Садовий, міський голова Львова, доручив підняти документацію та з'ясувати, хто з чиновників давав дозволи на встановлення кіосків на зупинках.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!