Політична реклама

У Львові з`явилась інформація про псевдосвящеників. Як відрізнити їх від справжніх священослужителів

1615 0
У Львові виявили підставних священників, які, одягнувши ряси та взявши церковні атрибути, за гроші пропонують людям освятити помешкання святою водою. Про це повідомляє видання "Гал-інфо". Як відрізнити псевдосвященослужителів від справжніх - далі.

"Лжесвящеників - в рясах і з церковними атрибутами - від справжніх не відрізниш. Зустріла їх в під'їзді - за двадцятку вони «освятили» мені ікону. Потім священики з сусідньої церкви розповіли, що в місті промишляють переодягнені шахраї. Не виключено, що це злодії", - цитує слова львів'янки Оксани видання "Гал-інфо".

Як у такій ситуації поводитись львів`янам, читачам медіа-порталу "Твоє місто" розповів прес-секретар Львівської архиєпархії УГКЦ отець Павло Дроздяк. 

"У стінах храму чи навіть біля під`їзду будинку часто вивішують оголошення, у якому сказано, коли і в яких будинках священики освячуватимуть квартиру. З цих оголошень можна знати, коли до вас прийдуть священослужителі. Якщо до вас прийшли після того, не за графіком, ви можете відмовити, сказавши, шо у вас вже був священик, і це не вважатиметься гріхом", - сказав о. Павло.

Якщо такого оголошення у вашому будинку немає, а священика, що пропонує вам освячення квартири, ви не знаєте, можете попросити у цієї людини посвідчення: священики католицької та православної церков повинні мати такий документ з фотографією та терміном дії.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!