У Львові з’явилась мобільна група для ремонту дитмайданчиків

1838 0
Ремонтники надаватимуть платні та безкоштовні послуги.
Фото: portal.lviv.ua

Фото: portal.lviv.ua

У Львові запрацювала мобільна ремонтна служба, що виїжджатиме на звернення львів’ян щодо неналежного стану дитячих майданчиків. Про це пише Zaxid.net.

Послуги, які надаватиме ЛКП «Спортресурс», будуть платними та безкоштовними. Аби майданчик відремонтували безкоштовно, мешканці повинні звернутися до місцевої райадміністрації або ЛКП. Після чого Спортресурс укладає договір з адміністрацією і приступає до робіт.

Читайте також: У центрі Львова відремонтують баскетбольний майданчик майже за 3 млн грн

«Якщо мешканці не хочуть чекати, поки адміністрація вирішить всі бюрократичні процеси з нами, поки ми їм виставимо кошторис і угоду, то вони могли би скластися коштами і замовити ремонтну послугу  це було би простіше і швидше для всіх», — розповів керівник ЛКП «Спортресурс» Ігор Самотій.

Він зазначив, що наразі у підприємства достатньо техніки для виконання ремонту дитячих майданчиків. Втім за необхідності закуплятимуть додаткову техніку. Нині на базі ЛКП є є два автомобілі для надання ремонтних послуг — вантажний та вантажно-пасажирський, які підприємство закупило у 2017 році за 800 тис. грн.

Читайте також: У Львові відремонтують установу дитячо-юнацьких та молодіжних клубів за 2,5 млн грн

Вартість послуг мобільна група розглядатиме у кожному випадку індивідуально. Звертатися до ремонтників можна за телефонами: 

032-254-60-78

097-844-63-93.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!