Політична реклама

У Львові з'явилася спеціальна машина для промивки колекторів

1583 0
У «Львівводоканалі» розпочали експлуатацію спеціалізованої машини для гідродинамічної промивки колекторів та лабораторії для відеообстеження колекторів.

 

Купили техніку за бюджетні кошти. Вартість обох автомобілів - понад 6 млн грн, інформує прес-служба Львівської міськради.

У Львові понад 600 км каналізаційних колекторів різного діаметру (від 150 мм до 1,5 м), які потрібно регулярно очищувати. Стічні води до попадання в очисні споруди містять в собі велику кількість різноманітних забруднень, як органічного, так і неорганічного походження. Це жири і оливи, які здатні накопичуватися на стінах труб, поступово звужуючи їх діаметр.

Часом закупорка або засмічення каналізації настільки серйозна проблема, що усунути її можливо лише з допомогою спецтехніки. Ми знаємо, що багатьох проблем можна уникнути і профілактика завжди обходиться дешевше, ніж ремонтно-відновлювальні роботи, - зазначають у Львівводоканалі.

Новий комбінований каналопромивний та мулососний автомобіль-цистерна одночасно промиває каналізацію водою та висмоктує мул і бруд зі системи.

Місто також закупило у компанії «Ротенбергер» мобільну лабораторію на базі автомобіля Fiat Ducato. Пересувна телеінспекція дозволяє обстежувати каналізаційні труби, без потреби відправляти туди працівника каналізаційного господарства.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!