Політична реклама

У Львові з'явилася сучасна мультимедійна бібліотека

1863 0
У Львові на базі бібліотеки № 19 відкрили Дитячий центр розвитку й дозвілля «Під спільним дахом» на вул. Симоненка, 10.

У бібліотеці є комп’ютери, що під’єднані до Інтернету та екран, на якому відвідувачі зможуть переглядати фільми, інформує Zaxid.net. Щонеділі з дітьми працюватиме бібліоняня, а в будні – учнівська служба «Зроби уроки в бібліотеці».

Cлужба «Зроби уроки в бібліотеці» працює щодня з 15:00 до 18:00.

Кожної неділі з 11:00 до 13:00 за дітьми віком від 3 до 6 років доглядатиме бібліоняня. Ще одна з новацій центру – teenager-сервіс «Міняю все».

У бібліотеці є декілька просторих залів, в одному з можна невеликою групою переглянути фільм. У холі стоїть настільний теніс.

Також у холі планують щоп’ятниці з 16:00 до 18:00 проводити майстер-класи з танців. «Для цього ми запросимо людей, які викладатимуть. Влітку будемо влаштовувати бібліотераси, де діти зможуть читати і відпочивати», - розповіла директор централізованої бібліотечної системи для дітей м. Львова Валентина Галушко.

Також в центрі є декілька зон. У творчій зоні «Арт-брама» проводитимуть майстер-класи, виставки творчих робіт, мистецькі флеш-тайми. У релакс-зоні «Прайм-тайм» відбуватимуться бібліо-терапевтичні бесіди, години корисних порад, настільні ігри, міні-турніри.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!