Політична реклама

У Львові з'явилось ще три нових світлофори

1346 1
Ще три світлофорні об’єкти вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6 змонтовані у Львові.

Повідомляють "Варіанти", посилаючись на прес-службу Львівської міськради.

«Світлофорні об’єкти змонтували на перехрестях вулиць Кропивницького – Городоцька, Промислова – Липинського, Городоцька-Бандери. Їх ще не вмикали, зараз тривають роботи щодо їх адаптації», – зазначено у повідомленні.

Попередньо же влаштовані 13 світлофорів на вул. Коновальця – Мельника, вул. Мельника – Чупринки, вул. Чупринки – Горбачевського, вул. Городоцька – Ярослава Мудрого, вул. Городоцька – Озаркевича, вул. Городоцька – Гоголя, пр. Свободи – пр. Чорновола, пл.Різні – пл. Торгова, вул. Личаківська — Мечнікова, вул. Личаківська – Котика, пішохідний перехід на вул. Чернівецький, вул. Чернігівська – Личаківська.

 

14 Листопада, 2012 13:04
Santjago Нові світлофори це добре, але чому некажуть, що знімають світлофорори, перепрошую - замінюють новими застарілого зразку (лінзовими) раніше встановлені світлодіодні, як до речі простояли менше року, вул. Личаківська - Чернігівська, або 2 роки, вул. Торгова - пр. Свободи, справно працювали, і є кращими по визначенню (у сонячний день сигнал видно під любик кутом, енергоощадні, мали відлік часу).
Дотогож нові світлофори на вул. Личаківська, Городоцька по півдня непрацюють, тобто зовсів непрацюють, хоча при вимкнені повинні подавади мигаючий жовтий сигнал.
Ну а світлофори на вул Мельника, Чупринки зовсім відпад - на вулиці де до встановлення світлофорів ніхто незнав що таке затор вони зявилися, - невірити приїдьте подивіться - і це нам подають як розумні світлофоро (чому зразу несказати - ДОРОГІ І НІКЧЕМНІ СВІТЛОФОРИ)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!