Політична реклама

У Львові з'явилося нові таблички з туристочною інформацією

1542 0
У місті встановили інформаційні таблиці із короткою довідкою для туристів та львів'ян про архітектурні пам'ятки міста.

Стартувало інформаційне маркування у місті ще минулого року, інформує Zaxid.net. Це був перший етап проекту.

Цьогоріч на львівські кам'яниці почепили ще 15 таблиць. Усі вони єдиного зразка, двомовні.

Інформаційні таблиці встановили на Латинському та Вірменському катедральних соборах, костелі Марії Сніжної, готелі «Жорж», торговому центрі «Магнус», «Поштампі», каплиці Боїмів, будинку міської пожежної станції та будинку акціонерного товариства «Дністер», де сьогодні знаходиться міська поліклініка №1. Також таблиці з’явилися на будівлях  музеїв Львова: Державному природознавчому музеї, Музеї етнографії та художнього промислу, музеї-меморіалі «Тюрма на Лонцького», «Палаццо Бандінеллі», музеї Русалки Дністрової та Львівському музеї історії релігії. Туристи, які приїжджають до Львова, здебільшого вивчають місто самостійно. Тому важливо, щоб  усю необхідну туристичну інформацію легко було отримати. 

Туристи, які приїжджають до Львова, здебільшого вивчають місто самостійно. Тому важливо, щоб  усю необхідну туристичну інформацію легко було отримати. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!