У Львові з’явилося ще три контейнери для вживаних речей. Адреси

6788 0
У Львові вже більше року функціонують контейнери для збору вживаних речей, які розмістила громадська неприбуткова організація «Оселя», що має на меті має на меті підтримку бездомних. Наразі такі контейнери з’явились ще на трьох вулицях міста. Про це повідомляють учасники спільноти на своїй сторінці у Facebook.
фото: lviv.email24.in.ua, vk.com, venividi, u3poccuu.livejournal.com, ladyzhurnal

фото: lviv.email24.in.ua, vk.com, venividi, u3poccuu.livejournal.com, ladyzhurnal

Отриманий у такий спосіб речі ремонтують та реалізують у благодійній крамниці чи віддають клієнтам Осередку підтримки бездомних, а також іншим потребуючим. До контейнерів можна покласти одяг, взуття та книжки. Якщо речі будуть непридатні для подальшого використання, їх віддадуть на утилізацію, якщо ж одяг та взуття ще можна носити – безпритульним чи у благодійну крамничку.

Читайте також: Куди віднести одяг потребуючим? 8 адрес у Львові

Як розповіли у спільноті, перед настанням осінніх холодів особливу потребу безпритульні відчувають у теплих речах та взутті.

Три нові контейнери для одягу, взуття та книг у Львові розташовані за адресами:

- вул. Личаківська, 175 (біля входу у Церкву Покрову Пресвятої Богородиці);

- вул. Максимовича, 2 (біля Каплиці Успення Пресвятої Богородиці);

- вул. Угорська, 2 (біля входу у Майстерню добрих справ "Емаус - Оселя").

Телефон: (032) 296-33-03, e-mail: [email protected]

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!