У Львові з'явились курси із ІТ технологій для учасників АТО та переселенців

4890 4
Спільнота провідних ІТ компаній Львівщини вирішила долучитись до проекту Coding for Future від фонду BrainBasket. Він передбачає пришвидшення адаптації потерпілих від воєнних дій на Сході України за допомогою набуття нового фаху в сфері ІТ. Учасники АТО та переселенці уже можуть зареєструватись для того, аби отримати кваліфікацію молодшого інженера з тестування програмного забезпечення.
фото: tikli.lv

фото: tikli.lv

Проект, який має на меті навчити потерпіілих у воєнному конфлікті навичок тестувальника програмного забезпечення і допомогти працевлаштуватися в IT компанії, вирішили підтримати Львівський кластер ІТ та бізнес-послуг разом з Lviv IT School (LITS). Перші 30 учасників почали навчання основ тестування ПЗ у групах BrainBasket в Києві, а 25 людей були зараховані у групи тренінгових центрів-партнерів. Офіційний запуск навчання відбувся 17 грудня.

Наразі у Львові відкрили реєстрацію на навчання. Тут за реалізацію проекту взялась Lviv IT School. Люди, які виявлять бажання навчатися у Львові, пройдуть відбір та розпочнуть безкоштовне навчання у групах школи. Львівський кластер ІТБП допоможе організаторам та учасникам проекту підтримувати контакт з провідними ІТ компаніями для подальшої співпраці і можливого працевлаштування.

Деталі проекту можна дізнатись на сайті.


Читайте також:
8 Січня, 2015 02:22
Валентина Спасибо Львову!Всегда первый в добрых делах.
28 Грудня, 2014 00:50
катерина Вражена попередніми коментаторами. Через таких, як ви, і маємо розмови про те, що на Сході -даунбас, а на Заході-бандерівці. Соромно, панове.
27 Грудня, 2014 20:13
Віктор Точно,навіщо нам ще той баласт на шию вішаєте,ще тільки переселенців нам і не вистарчало!
27 Грудня, 2014 09:37
Уляна Добре звичайно. А коли своїх будем підтримувати? Чи Львів завжди як Чіп і Дейл? Учасники АТО,діти їх,дружини - так, а переселенці до чого тут? За те, що кричали щоб путін їх рятував ущемльонних і язик їх?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!