У Львові з'явилися 700 порожніх афіш. Що на них буде

2510 0
Команда фестивалю Майстерня міста запитує у львів‘ян, чому їм комфортно або некомфортно жити у місті.
Фото: Майстерня міста

Фото: Майстерня міста

На афішах, які з'явилися у Львові, кожен мешканець зможе написати свої думки про те, що йому подобається чи не подобається у місті та що б він хотів змінити. 

Опісля Інститут міста Львівської міськради проаналізує і винесе на обговорення найбільш повторювані ідеї.

Майстерня міста – це щорічний захід, який об’єднує громадськість, владу та бізнес для якісного перетворення міста спільно з мешканцями.

Цьогоріч 10-та Майстерня міста проходитиме під гаслом «Будуємо зв’язки, бо нам тут жити» і відбудеться з 26 по 30 серпня, у 10 різних локаціях, та порушить питання розвитку міста. До організації події цьогоріч долучилося понад 20 різних місцевих організацій та департаменти ЛМР. 

Афішу можна буде знайти протягом 7-9 серпня у вашому районі. На ній можна написати свої думки щодо комфортного проживання в місті.  

Також ті, хто опублікує фото афіші із власними ідеями про комфортне місто з тегом @maisterniamista на Facebook або в Instagram та вподобанням сторінки, матиме змогу виграти сертифікат від E-wings на 1000 грн для поїздок електросамокатом. А вже у вівторок, 10 серпня, організатори оголосять результати розіграшу на сторінках @maisterniamista в соціальних мережах.

Детальну інформацію про Майстерню міста 2021 можете прочитати тут і тут

Майстерню міста 2021 організовує команда КУ Інституту міста Львівської міської ради, за підтримки проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ», що виконується німецькою урядовою компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» та уряду Швейцарії.

Партнерська публікація

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!