У Львові з’явилися ще чотири дитячі майданчики. Адреси

2769 0
Як повідомили в управлінні молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради, нові дитячі майданчики з’явилися на чотирьох локаціях.
фото ілюстративне: brovary.pravo-znaty.org.ua

фото ілюстративне: brovary.pravo-znaty.org.ua

Набір обладнання є типовим для всіх майданчиків та поєднує два ігрових комплекси для різних вікових груп дітей: подвійну гойдалку для старших дітей, гойдалку для наймолодших, балансир, пісочницю, три лавки, два смітники, огорожу та інформаційний стенд, на якому розміщено корисну інформацію для відвідувачів та правила поведінки на території дитячого майданчика.

Читайте також: У Львові біля цирку облаштують простір для дітей: деталі

Нові майданчики з’явилися у таких місцях:

- на вулиці Січова, 36,

- на вулиці Княгині Ольги, 5а,

- на розі вулиць Японської та Єфремова,

- на вулиці Максимовича, 9.

Нагадаємо, цієї осені у Парку культури можна буде покататися на гойдалці, яка генеруватиме електроенергію. Організатори проекту обіцяють, що за допомогою виробленої електрики можна буде освітити гойдалку або зарядити телефон. Львів’ян закликають долучитися до ініціативи на волонтерських умовах. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!