У Львові з'явилися ще три майданчики для паркування авто

1018 0
Вартість паркування становить 10 гривень за одну годину.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У Львові облаштували ще три нові майданчики для платного паркування авто, загальною кількість 57 місць. Відповідно до результатів конкурсу, оператором паркувальних майданчиків є ЛКП «Львівавтодор». 

Джерело: Львівська міська рада

Локації майданчиків: вул. Карпінського (права сторона від вул. Архітекторської до вул. С. Бандери), вул. Архітекторська (права сторона від вул. С. Бандери до вул. Карпінського), та вул. Коперника (від вул. Вербицького до вул. Грабовського). 

Графік роботи: у робочі дні з 8:00 до 20:00. В інший час паркування безкоштовне. Вартість паркування становить 10 гривень за одну годину. Розрахунок готівкою можна здійснити через термінали EasyPay на вул. С. Бандери, 33 та 2а, і на вул. Коперника, 23. Також розміщені інфощити із QR-кодами для оплати онлайн через платіжні сервіси UNIP, EasyPay, Приват24.

Читайте також: Я прийшов – авта нема. Як у Львові забрати машину зі штрафмайданчика

«Для мешканців, які проживають в будинках, прилеглих до паркувальних майданчиків, передбачена можливість скористатись пільговим тарифом – 3 грн/год. Або придбати пільговий абонемент, сплачуючи за паркування лише від 88 коп./год», – розповіли в ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, на 19 локаціях у Львові планують облаштувати нові паркувальні майданчики. Йдеться про майданчики у Галицькому, Личаківському, Франківському та Шевченківському районах, загальною кількістю 363 машиномісця. Крім цього, на вул. Кривоноса, 6 завершують облаштування майданчика для зберігання евакуйованих машин. 

 

Антоніна Костик

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!