У Львові з’явиться інноваційний науковий парк за понад 32 млн гривень

4192 0
Зараз тривають демонтажні роботи у приміщенні на понад три тисячі квадратних метрів.
Фото: Фейсбук Максима Козицького

Фото: Фейсбук Максима Козицького

У Львові почали реалізацію проєкту інноваційного наукового парку Львівської політехніки, на який виділили 32,4 млн гривень, повідомляє голова Львівської ОДА Максим Козицький. 

Зараз у приміщенні на понад три тисячі квадратних метрів тривають демонтажні роботи та збільшують потужність електромереж корпусу №20, що на вулиці Князя Романа. Там будуть створені науково-дослідні лабораторії, виставкові та інформаційно-комунікаційні майданчики на понад 3 тисячах квадратних метрів.

Інноваційний науковий парк – спільний проєкт команд Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» та кафедри економіки підприємництва та інвестицій Інституту економіки і менеджменту.

Читайте також: Це не каста для багатих. Як ІТ впливає на розвиток Львова

Вартість проєкту становить 32,4 млн гривень, з яких цього року планують залучити 21,6 млн. 

Однією з цілей проєкту є створення 36 малих інноваційних підприємств та кілька десятків нових високооплачуваних робочих місць.

Перший розвитковий проєкт має на меті створення інфраструктури інноваційного парку з облаштуванням науково-дослідних лабораторій та інформаційно-комунікаційних майданчиків. На базі новоствореного інноваційного парку студенти та науковці зможуть втілювати свої ідеї за допомогою навчальних програм, інноваційних лабораторій за підтримки менторів та наукових працівників.

Додамо, що наприкінці березня Національний університет «Львівська політехніка» оголосив аукціон у системі Рrozorro на капітальний ремонт корпусу №20, що на вулиці Князя Романа. Вартість робіт – понад 30 мільйонів гривень.

Цьогоріч в області за кошти ДФРР будуть реалізовані 16 проєктів на 213.5 млн грн. Серед найбільших -  реконструкція стадіонів, будівництво шкіл і садочків, додав голова ЛОДА.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!