У Львові з’явиться калинова алея

2539 0
Після облаштування трамвайної колії буде відновлено газони по периметру колії з лівої і з правої сторони, засіяно траву та висаджено кущі калини. Про це розповіла голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк.
фото: 032.ua, liveinternet

фото: 032.ua, liveinternet

«Символічно, щоб на проспекті Червоної калини росли кущі калини»,  - зазначила Ірина Маруняк. За її словами, кущі калини висадять на ділянці від «Санта-Барбари» і до моста. «Кошти на виконання робіт з відновлення благоустрою та висадження рослин передбачені в проекті», - додала Ірина Маруняк.

Нагадаємо, у Львові тривають роботи з будівництва трамвайної лінії до житлового масиву «Сихів». Замовником робіт виступає ЛКП «Львівавтодор», виконавцем – компанія ОNUR. Технічний нагляд та супровід цього проекту здійснює компанія  Egis.

За словами головного інженера компанії ONUR Олександра Добоні, зараз на об’єкті відбувається паралельно кілька видів робіт: монтаж трамвайних плит, влаштування трамвайної рейки і замощення покладеної трамвайної рейки плиткою. На сьогодні влаштовано біля 70% трамвайних плит, біля 35% колії і біля 20% замощення плиткою.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!