У Львові з’явиться новий маршрут, який сполучатиме дві лікарні

1177 0

   Як розповіли в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, після проведення громадських слухань щодо нової транспортної мережі міста, було вирішено додати ще один автобусний маршрут.

 «Це буде хордовий маршрут №40, який сполучатиме лікарню на вул. Миколайчука та лікарню на вул. Навроцького. Ця пропозиція була озвучена під час громадських слухань. Ми прислухались до побажань мешканців і додали такий маршрут», - повідомив заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Андрій Білоус.

  Нагадаємо, зараз у Львові впроваджують нову транспорту мережу міста. Серед її особливостей - створення шести радіальних маршрутів, що вестимуть від периферійних районів Львова до центру міста, та 40 хордових маршрутів, що перевозитимуть пасажирів із одного району міста в інші, не заїжджаючи до центру міста. Зараз у Львові вже курсують 4 радіальних маршрути. Повністю нова транспортна схема міста, за обіцянками мерії, буде впроваджена до Нового року.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!