Політична реклама

У Львові з'явиться новий трамвайний маршрут

1515 0
З середини грудня у Львові відкриють новий трамвайний маршрут, поінформував начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Микола Жук, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Це буде маршрут №10 зі сполученням залізничний вокзал – вул.Пасічна. Трамваї курсуватимуть по вул.Городоцькій вниз, а вверх тимчасово через пл.Ринок. На початок тут курсуватиме 4 трамваї», - розповів Микола Жук.

За його словами, вул.Пасічна не має доброго сполучення з залізничнимвокзалом.

«Їде 29-та маршрутка у Лисиничі і зранку люди змушені робити пересадку. Їде ще 24-й маршрут, але не по вул.Городоцькій. Сполучення у такому форматі є проблемним, томи ми вирішили відкрити такий маршрут. Це завдяки і тому, що у нашій вагонно-ремонтній майстерні ремонтують трамваї. Щомісяця вони капітально ремонтують три вагони.

Швидше за все, новий маршрут відкриємо у вихідні, щоб люди побачили і з понеділка вже ним користувалися», - розповів Микола Жук.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!