Політична реклама

У Львові з’явиться новий центр дозвілля для дітей

1734 0
У Франківському районі в оновленій бібліотеці №19 Централізованої бібліотечної системи для дітей Львова відкриють дитячий центр розвитку та дозвілля «Під спільним дахом».

Урочисте відкриття центру відбудеться 11 лютого о 12.00, інформує прес-центр Централізованої бібліотечної системи.

 «Під спільним дахом» – спроба організації культурного кластеру для 11 тис. дітей в одному з густонаселених районів міста. В організації сучасного креативного простору використано принцип зонування.

Для дітей запропонують комунікативно-інформаційну, соціальну, творчу та релакс-зони, а також бібліотерасу та інтерактивний хол.

Центр впроваджує й нові нетрадиційні послуги: незвичний teenager-сервіс «Міняю все», «Бібліоняня» для найменших відвідувачів, інтернет-розсилка для батьків «Бібліо-mail» та інші.

«Під спільним дахом» стане місцем зустрічі дітей та підлітків з ровесниками та фахівцями з різних галузей.

У центрі буде можливість організувати програму сімейного дозвілля, майстер-клас, творчу виставку, провести міні-турнір з настільного тенісу.

Адреса: вул. Симоненка, 10;  тел. 263-90-64.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!