У Львові з'явиться перший на заході України музей науки

3349 0
Музей стане другим в Україні та першим в Західній Україні.
Фото: Глобальний інноваційний центр Східної Європи

Фото: Глобальний інноваційний центр Східної Європи

Ректор Національного університету «Львівська політехніка», професор Юрій Бобало підписав меморандум з Директором Національного центру «Мала академія наук України» Оксеном Лісовим щодо створення інтерактивно-освітнього музею у місті. Про це повідомляє Tech StartUp School.

Музей стане другим в Україні та першим в Західній Україні. Його створення відбуватиметься в сукупності з напрацюваннями Національного центру «Мала академія наук України» методичних та інженерних рішень.

Читайте також: ДАБІ нарешті погодила будівництво «Фабрики повидла» у Львові 

Нагадаємо, що в лютому цього року МОН оприлюднило для громадського обговорення державний інвестиційний проєкт «Будівництво корпусу номер 39 навчально-наукового та інноваційного парку SID city Національного університету «Львівська політехніка» на вул. Академіка Колесси, 2 у Львові. На базі цього корпусу хочуть створити Глобальний інноваційний центр Східної Європи. Його концепція – об'єднати можливості для створення інновацінийх, наукових та бізнес-проєктів. 

Новий корпус матиме попередньо 5 поверхів, тут запроєктовані і навчально-наукові аудиторії, і студенстький хостел.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!