Політична реклама

У Львові з’явиться ще одна амбулаторія сімейної медицини

1477 0
У Львові на вул. Любінській, 94 на базі 5 міської клінічної лікарні відкриють амбулаторію сімейної медицини.

Скористатися її послугами в майбутньому зможе 9 тис. людей, що проживають у прилеглих районах, повідомляє Zaxid.net.

10 квітня на сесії депутати Львівської міськради надали в оренду для створення такої амбулаторії нежитлові приміщення на вул. Любінській, 94.

Проект ухвали пропонував надати це приміщення в оренду на 25 років. Однак на вимогу депутатів від «Свободи», термін оренди скоротили – до 1 року.

«Є ще сумніви, чим буде там амбулаторія… Ми даємо приміщення на рік, і якщо будуть позитивні результати, будемо готові продовжувати термін оренди», – завив депутат від ВО «Свобода» Роман Плахтій.

Водночас керівник управління охорони здоров'я Львівської міської ради Володимир Зуб розповів ZAXID.NET, що для того, аби почати роботи у цьому приміщенні, якщо пройдуть проплати по казначейству, потрібно розробити проект, пройти його експертизу та оформити орендні взаємовідносини. Тільки тоді можна буде говорити про терміни відкриття амбулаторії.

«Ця амбулаторія зможе обслуговувати близько 9 тис. людей, але для цього там потрібно зробити капітальний ремонт, обладнати кабінети, створити всі необхідні умови, бо наразі там все обшарпане», – сказав він.

Нагадаємо, у 2013 році на вулиці Раппопорта, 6 відкрили сучасну амбулаторію сімейної медицини для мешканців центральної частини міста. У 2012 році в Рясне-2 також відкрили нову амбулаторію сімейної медицини.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!