У Львові з'явиться ще один сквер

1326 0
Депутати мають прийняти ухвалу, яка визначає перелік та межі скверів Залізничного району.
Фото: Vgorode.ua

Фото: Vgorode.ua

У Львові планують створити ще один парк. Учора, 20 листопада, на засіданні виконавчого комітету прийняли рішення «Про заходи, скеровані на створення зеленої зони у районі вул. Я. Гніздовського — вул. Вигоди».

Цим рішенням виконком пропонує надати статус скверу території на вул.Гніздовського – Вигоди. Згодом сесія Львівської міської ради має внести зміни до ухвали, яка визначає перелік та межі скверів Залізничного району.

Нагадаємо, у жовтні цього року Міндовкілля погодило зміну меж (розширення) території парку-пам'ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення Снопківський з 35,6 гектарів до 47 га.

Додамо, що до кінця 2020 року планують присвоїти кадастрові номери п'ятьом львівським паркам. Загалом їх у Львові 33, у 21-ого з них є офіційні документи, в яких описані межі. У місті планують до кінця 2021 року оформити межі всіх парків. Такі документи могли б вберегти зелені зони від незаконних забудов.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!