Політична реклама

У Львові з'явиться ще один сучасний трамвай

1044 0
Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що, попри складну економічну ситуацію, цього року місто купить на «Електроні» трамвай та тролейбус.

Про це Твоє місто інформує прес-служба Львівської міськради.

«Минулого року по казначействі були непроплати 100 млн грн. Цього року є вже близько 70 млн грн непроплат. Голосуючи за бюджет, ми розуміємо, що він буде надзвичайно складним.

Ми купуємо ще один трамвай на «Електроні», на це передбачено 11 млн 800 тис. грн. Також ми хочемо купити тролейбус новий на «Електроні». І ми маємо стрічку стосовно купівлі електробусу. Це важливо, щоб перші взірців ми могли брати і випробовувати у Львові. Таким чином, даючи можливість підприємству в подальшому виробляти продукцію, щоб мати замовлення. Наприклад, по трамваях є пропозиції багатьох міст України, які дуже сподобали наш львівський трамвай, але це залежить  від ситуації економічної», - розповів міський голова Андрій Садовий

Як уточнив перший заступник міського голови Олег Синютка, на тролейбус та електробус передбачено 4 млн 938 тис. грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!