У Львові з’явиться Центр інновацій

2329 0
Центр займатиметься впровадженням ІТ-рішеннь у всі сфери життя міста.
фото: social.eyeforpharma.com

фото: social.eyeforpharma.com

Вчора, 25 січня, на пленарному засіданні сесії Львівської міської ради, депутати виділили приміщення для Центру інновацій на вул. Валовій, 2. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Такий центр може стати місцем народження інновацій та ІТ-рішень для побудови smart-city у синергії з ІТ-компаніями та студентами. Такий проект ми плануємо реалізувати спільно з Львівським ІТ Кластером, УКУ, ЛНУ імені Івана Франка та НУ Львівська політехніка», – сказала начальник управління ІТ Львівської міської ради Марта Романяк.

Читайте також: IT-парк у Львові отримав землю в оренду

За її словами, Центр інновації стане проектним офісом для роботи над ІТ-рішеннями для міста. Окрім проектного офісу, тут планується облаштувати лабораторії, конференц-зал, Startup school, де буде проводитись пітчинг стартапів та розробка ІТ рішення для міста Львова.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!