У Львові з’явиться центр співпраці з Німеччиною

2044 0
Від завтра у Львові почне діяти «Україсько-німецький центр», що має на меті розвиток відносин між українською та німецькою спільнотами. Центр надаватиме послуги та сприятиме комунікації українських студентів, бізнесменів та активістів.
фото: dt.ua, zakarpat-rada.gov.ua, gazeta.lviv.ua

фото: dt.ua, zakarpat-rada.gov.ua, gazeta.lviv.ua

Серед основних  напрямків діяльності Центру є спільні освітні українсько-німецькі програми, зокрема: участь у програмах «Подвійний диплом», проведення спільних мовних шкіл, активізація програм академічних обмінів студентів і викладачів. «Українсько-німецький центр» сприятиме розвитку взаємних відносин між українськими та німецькими компаніями, шляхом надання допомоги у пошуку партнерів, сприяння у вирішенні питань супроводу і підтримки делегацій та гостей із закордону, а також проведення зустрічей, «круглих столів», конференцій, семінарів, бізнес-заходів освітнього характеру та виставок тощо.

Відкриття «Українсько-німецького центру» відбудеться завтра,  18 червня, о 12:45 у Львівському інституті менеджменту (ЛІМ).  Після урочистостей, гості матимуть можливість ознайомитися з Виставкою німецькомовної літератури та інформаційних матеріалів про Німеччину, організованою бібліотекою ЛІМу.

Опублікувала Вікторія Петрик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!