У Львові з’явиться цвинтар для мусульман

3002 0
Сьогодні виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення про відведення ділянки для поховання померлих за правилами та традиціями мусульманської релігії. Його облаштують на Голосківському цвинтарі
Фото: zaxid.net

Фото: zaxid.net

Згідно із рішенням ділянку відведе Львівське комунальне підприємство «Виробничо- реставраційний комбінат обрядових послуг». Воно повинне забезпечити, відповідно до вимог законодавства України, надання послуг, пов’язаних з похованням на відведеній ділянці. Про це повідомляє ІА ZIK.

Як пояснив у коментарі журналістам в.о. начальника управління інженерного господарства Андрій Мончак, цієї ділянки на 15 років буде достатньо для поховання померлих за правилами та традиціями мусульманської релігії при тій тенденції, яка є у Львові. Він розповів, що 12 років тому таку ділянку на Голосківському цвинтарі уже виділяли.

«Вже потрохи там місце закінчується, тому, власне, заздалегідь прийнято це рішення (про виділення нової ділянки, – ред.)», – пояснив чиновник.

Загальна площа виділеної ділянки на полі № 37 Голосківського цвинтаря складає 0,35 га.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!