Політична реклама

У Львові з'явився кулінарний клуб

2020 0
Центр архітектури і дизайну «Елітний інтер'єр» започаткував кулінарний клуб, аби поціновувачі сучасних кухонних технологій змогли на практиці оцінити їх переваги.

Перший професійний майстер-клас для запрошених гостей провів один з найкращих кухарів Львова - Євген Сушко. Він готував, використовуючи побутову техніку та кухонний посуд нових зразків. Тож присутні переконались, що готувати, навіть якщо ви цього не любите, можна з задоволенням та економлячи власний час.

Окрім того на майстер-класі були презентовані сучасні новинки для кухні, а також декори для створення затишку у вашому домі.

Кулінарний клуб проводитиме заняття щотижня, по четвергах, о 18:00. Тема першого заняття «Сніданок в стилі…». Зареєструватись та слідкувати за новинками можна на сайті або на сторінці в Facebook.

Джерело: Zaxid.net

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!